GT Discount is mede ontstaan omdat we verbaasd waren gezien het feit dat het niet vanzelfsprekend is dat je een hoge service ontvangt bij lage prijzen. Ons hoofddoel is dus, om hier verandering in te brengen en te laten zien dat wij wel degelijk een hoge service aanbieden tegen lage prijzen. Wij hechten waarde aan de klant en bieden ze de mogelijkheid om hoge kwaliteit producten aan te schaffen tegen de laagste prijzen. Onze service bestaat uit o.a:

✔️ Gratis verzending vanaf 25 € (Binnen NL en Belgie)

✔️ Aanvullende Product informatie

✔️ Op voorraad

✔️ Support bij productkeuzes

✔️ Voor 18:00 besteld, morgen in huis

✔️ Snelle reactie op je vragen

✔️ Met zorg verpakt

                

                    

 

Met al meer dan 20 jaar ervaring in de elektronica branche, weten wij precies welke producten van hoge kwaliteit zijn. Ook weten we alle plus en min punten, die deze artikelen bevatten. Door onze lange ervaring, zijn we ook in staat om dit soort deals aan te bieden. GT Discount is inmiddels al een snel groeiend bedrijf met 5000+ bestellingen in samenwerking met onze partner bol.com. Wij hebben een ruim & gevarieerd assortiment, dat zich alleen maar uitbreid. Dit is dan ook maar het begin en er komen nog veel features aan!

 

Klantenbeoordeling

We moeten er enorm veel onderzoek naar doen en we investeren hier dan ook veel tijd in, echter is het de moeite volledig waard! We worden hiervoor dan ook beloond met een algemene beoordeling van een 9,4. Naast ons belang voor klanttevredenheid, vinden we het ook enorm belangrijk om duurzaam onze doelen te bereiken. We nemen onze verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Dit betekend o.a dat we zo min mogelijk papier en plastic gebruiken voor onze werkzaamheden. 

Adres: Herengracht 449 A, 1017BR Amsterdam

 Contact:

  - Email: Info@gtdiscount.com

  - Facebook: GT Discount